00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

פנקייקים טעימים בטירוווווף!!!!

28/10/2013

הילדים שלי מתים על פנקייק ובאופן קבוע כל שבת בבוקר אני מפנק אותם לארוחת הבוקר פנקייקים ומגיש להם עם סירופים וממרחים למינהם (מייפל, שוקולד, סילאן מעורבב עם טחינה גולמית ועוד...)

מספר טיפים חשובים לפנקייק איכותי:

1. אל תטגנו עם הרבה שמן או חמאה, מספיק שכבה דקה על מחבת שאינה דביקה, הכי מומלץ זה ספריי שמן בטעם חמאה.

2. לקבלת צבע מוזהב ולא שרוף, כל -2 פנקייקים נגבו את המחבת עם נייר סופג.

3. למשדרגים, אפשר לשלב בבלילה שוקולד צ`יפ, פרוסות בננה, סוכריות M&M או מרשמלו קצוץ ואז החגיגה כפולה!!

מצרכים ל-12 פנקייקים:

כוס ורבע קמח

שקית אבקת אפיה

3 כפות אבקת סוכר

3 כפות שמן קנולה

פקק תמצית וניל

2 ביצים L

כוס חלב + כף

ספריי שמן בטעם חמאה

אופן ההכנה:

מנפים לקערה את הקמח ומוסיפים את שאר החומרים, עם בלנדר ידני מערבבים את הכל עד לקבלת בלילה נוזלית ואחידה.

מחממים מחבת לא דביקה על אש גבוהה ומרססים שכבה דקה של שמן, כשהמחבת חמה, שופכים במרכזה שלושת רבעי מצקת (לא נוגעים, לא מנסים לרווח את הבלילה על פני המחבת), כשיש חורי בועות על הפנקייק, הופכים בעזרת מרית (כמה שיותר דקה) לעוד מספר שניות.

תהנו ותפנקו...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת