00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

כתף בקר ברוטב רימונים ויין אדום

800-1000 גר' - כתף בקר (נקי,שטוף וחתוך)

1 - בצל גדול (מקולף,שטוף ןחתוך לרצועות)

3-4 שיני - שום (מקולפות,שטופות וקצוצות)

1 - חציל בינוני (שטוף וחתוף לקוביות)

1 - פלפל אדום (שטיף וחתוך לקוביות)

מלח

פלפל

1 כף - אבקת מרק בצל

1 כפית - פפריקה מתוקה

1/2 כפית - פפריקה חריפה

1 כפית - תבלין קארי

2 כפות - רוטב רימונים (השתמשתי ברוטב רימונים של "WILLI FOOD")

1+1/3 כף - סוכר

1 כף - קורנפלור

1/3כוס - יין אדום או חצי יבש או יבש (יין יבש דורש להוסיף כמות יותר גדולה של סוכר לרוטב.אני השתמשתי ביין קברנה סירה -TISHBI)

1/2 כוס - מים

 

מפזרים מלח על החציל החתוך ומשאירים בצד.

במחבת רחבה מחממים מעט שמן זית ומטגנים קלות את הבצל.

מוסיפים את השום,מערבבים ומטגנים כדקה.

מוסיפים את הבשר,מטגנים קלות רק עד החלפת הצבע בצד אחד ואותו הדבר גם בצד השני,מוסיפים את הפלפל והחציל השתוף ומערבבים.

מתבלים במלח,פלפל,אבקת המרק,הפפריקות,הקארי ורוטב רימונים.

מוסיפים את היין והמים,טועמים,מתקנים את הטעם (בשלב הזה הוספתי את הסוכר),מכסים ומבשלים על אש קטנה בסביבות שעה-שעה ורבע.

מנפים את הקורנפלור,מערבבים היטב,מכסים ומשאירים על אש קטנה עוד כ-20 דקות.

 

זהו:)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת