00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

חמין/צ'ולנט

אני חושבת שעם כל ערבוביית העדות שיש היום, צריך להחליט על שם מוסכם למאכל הזה...

זו הגירסה שלנו. וגם בה יש שילוב עדות מרשים למדי.

רכיבים:

1 בצל שלם

חצי קילו בשר מס' 5 או 6, חתוך לקוביות קטנות

6 תפו"א קלופים וחצויים

קובה לחמין (בעבר קניתי של יסמין. יש גם של שלושת האופים)

קישקע - לא צריך את כל החבילה.

3 ביצים שטופות

3/4 כוס שעועית לבנה שהושרתה במי ברז ללילה

3/4 כוס גריסים - לשטוף היטב

1 כף גדושה אבקת מרק

1 כף שטוחה מלח

1/2 כפית פלפל

1 כף פפריקה מתוקה

הוראות הכנה:

מטגנים את הבצל השלם. מוסיפים את הבשר ומטגנים כמה דקות. מוסיפים את כל שאר הרכיבים. מכסים במים. מביאים לרתיחה. מבשלים חצי שעה. שמים על הפלטה כל הלילה ומתעוררים לריח מופלא!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת