00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוגת תפוחים של חדווה

זו עוגת התפוחים המיוחדת של חמותי. חבל על הזמן!

רכיבים:

לבצק:

200 גרם מרגרינה

2 חלמונים

1 כוס סוכר

2.5 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל בתוספת כף/שקית אבקת אפיה)

קליפות לימון מגוררת

התפוחים:

2 כפות פירורי לחם

8 תפוחים מקולפים וחתוכים לפרוסות.

1 כף קנמון

מרנג:

2 חלבונים

2 כפות סוכר

1 כף קנמון

2 כפות שקדים גרוסים

הוראות הכנה:

מערבבים את כל הרכיבים לבצק פירורים אחיד במיקסר. משטחים בתבנית פיירקס מאורכת  (25X35) ומשומנת. מפזרים פירורי לחם מעל. שוטחים את התפוחים גבוה. מפזרים את הקנמון.

אופים כחצי שעה בחום בינוני, עד שהתחתית מזהיבה.

מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומורחים בזהירות על כל העוגה. מעט בכל פעם. זורים מעל קנמון ושקדים. ואופים עוד 15 דקות.

שימו לב: כמויות פירורי הלחם, הקנמון והשקדים לא מדוייקות. יש לפזר קנמון באופן שהעוגה תהיה מכוסה בשכבה דקה. שקדים - אפשר להסתפק בחופן.

תיהנו!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת