2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

חריימה נסיכת הנילוס...

חריימה ,מנה מהמטבח הטריפולטאי,מנה נהדרת עם רוטב מצויין ,בחריימה אורגניל אין עגבניות ואין רצועות

פלפל אדום ,הרוטב מורכב מתבלינים ,שמן ,ומים ,תכינו חלה טרייה ותתענגו ...

מתכון ל 6 מנות דג:

6  נתחים של דג נסיכת הנילוס

 2 כפות פפריקה אדומה חריפה

 2 כפות פפריקה מתוקה

 1 כף פלפל צ`ומה או אריסה

 1/2 כף מלח

 6 שיני שום, כתושות

11/2 כוסות מים

 1/4  כוס שמן

 2 כפות רסק עגבניות

1 כפית כמון טחון

 1 כפית קימל טחון

 מיץ מ-1 לימון

אופן ההכנה :

שוטפים היטב את הדגים מניחים בקערה עם מיץ מ2 לימונים וכוס מים למשך 1/2 שעה ,שוטפים היטב ומייבשים את הדג בנייר סופג .

מערבבים בקערה  פפריקה החריפה ,פפריקה מתוקה ,מלח ,פלפל צ`ומה ,ו1/2 כוס מים עד לקבלת תערובת אחידה יוצקים את השמן לסיר רחב ,מוסיפים את השיני שום ומערבבים מטגנים קלות ,מוסיפים את תערובת התבלינים ומערבבים היטב ,מכסים את הסיר,

מבשלים את התערובת על להבה נמוכה כ1/2 שעה ,מוסיפים את הרסק ,כמון ,קימל ומיץ לימון ,אם חסר מים מוסיפים עוד 1/2 כוס מים מבשלים עוד 20 דקות ,טועמים אם צריך משפרים טעם ,מוסיפים את הדגים ,מנענעים את הסיר שהרוטב יכסה את כל הדגים ,מכסים במכסה ,מבשלים כ1/2 שעה ,

מגישים עם חלה טרייה .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת