00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוד קטנות שהן גדולות ופסטה אחת


הבלונד מתחיל להיעלם ואני חוזרת ל "שורשים"  .  אמרו לי שפסים זה רק בפיג'מות.

למדתי להתאזר בסבלנות, להתאפק אבל גם לחכות בפינה (בסבלנות).

הפסקתי לאכול חיות.



לינגוויני ברוטב שמן זית ועגבניות

1 אריזה לינגוויני (אצלנו זה ברילה)
3-4 עגבניות מקולפות קצוצות קטן קטן
3 כפות שמן זית
2-3 שיני שום
פלפל שחור גרוס
מלח
קוביה בזיליקום קפואה


לבשל את הלינגוויני בהתאם להוראות שעל האריזה .





להניח את הפסטה המוכנה במחבת גדולה.

בסיר קטן להכין את הרוטב:

לחמם את השמן ולהקפיץ בו את השום, העגבניות והבזיליקום קצרות. להוסיף תבלינים. לבשל עוד דקה שתיים ולשפוך מעל הלינגוויני. לערבב קלות.

מי שרוצה שיוסיף גבינת פרמזן - אבל אמיתית.

 


אח"כ, אחרי הרבה ימים ומים אכלנו גם פסטה פנה לה הוספנו יין .


יומנפלא

אלינוער

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת