00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

סלט ניסואז

הנה סלט קליל, נחמד ומרשים.

רכיבים:

חסה

עלי בייבי

רוטב חרדל ודבש (אפשר פשוט לקנות מוכן...)

1 טונה בשמן

3 ביצים קשות

1 כף מיונז

קורט מלח

1 כף בצל קצוץ

עגבניות שרי חצויות

1 תפו"א ו-1 בטטה קלופים וחתוכים לקוביות. מבושלים במים חמים כ-10 דקות.

הוראות הכנה:

חותכים את החסה ועלי הבייבי שמים אותם בקערה עם רוטב חרדל ודבש, ומערבבים היטב.

מכינים סלט טונה: מועכים ביצה קשה אחת, סוחטים את השמן מתוך הטונה, שמים את הביצה והטונה בקערה. מוסיפים מיונז, מלח ובצל, ומערבבים היטב

בקערה ייצוגית (רצוי וואזת זכוכית קטנה - ראו תמונה) מניחים שכבות:

1. סלט טונה

2. עגבניות שרי

3. 2 ביצים קשות פרוסות (או חתוכות לרבעים)

4. קוביות תפו"א ובטטה.

מגישים לשולחן שתי קערות: האחת עם חסה ובייבי. והשניה עם כל השאר. האורחים מוזמנים לקחת לעצמם מה שיעדיפו. אם לוקחים מהוואזה - מכניסים את הכף עד תחתית הוואזה ולוקחים מכל השכבות ביחד.

כמובן שאפשר לגוון ולהוסיף מכל הבא ליד/לראש: אספרגוס, מלפפון חמוץ, נבטים וכו'...

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת