00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

קיש בצלים וגבינות

קיש חגיגית הבצל

החומרים

300 גר` קמח ( 2 כוסות בערך)

180 גר׳  חמאה רכה 

2 חלמונים

כפית מלח 

כפית טימין קצוץ 

למילוי

2 בצלים לבנים 

2 בצלים סגולים 

1 ענף כרישה

צרור בצל ירוק 

150 גר` חמאה 

2 כפות שמן זית 

1 מיכל שמנת לבישול

200 גר׳ גבינה בולגרית (מפוררת) 

250 גבינה צהובה מגוררת גס

מלח פלפל 

אגוז מוסקט

אופן ההכנה 

במעבד מזון נערבב את הקמח וחמאה  נוסיף חלמונים וטימין קצוץ ,נעבד עוד טיפה בעזרת הידיים נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר לחצי שעה .

במחבת נחמם 2 כפות שמן זית ו 150 גר` חמאה .במקביל נקלוף ונקצוץ את הבצלים לפלחים דקים. נזהיב את

הבצלים(הסגול הלבן והכרישה )ונעביר לקערה נוסיף לקערה בצל ירוק קצוץ ואת השמנת נוסיף חצי מכמות

הגבינה המגורדת ומחצית מהבולגרית נתבל בפלפל לבן טימין קצוץ ואגוז מוסקט (המלח מהגבינה).

נוציא את הבצק ונרדד לתבנית אפייה (פאיי) ונדפן היטב גם את הדפנות .

ננעץ את הבצק בעזרת מזלג ונמרח קלות בחלמון ביצה נאפה בתנור (שחומם מראש 180 ) ל 7-8 דק` 

לאחר מכן נוסיף את תערובת הבצלים והגבינות לבצק ונאפה כ- 20 דק` .בשלב זה נפזר את ייתרת הגבינות

ונאפה לעוד 2 דק בתוכנית גריל.

מנה מקסימה שניתן לשלב בתוכה תוספות רבות ואף להעשיר את הבצק בתיאבון.

עד כאן  אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי שבת שלום

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

 

 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת