00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

קציצות מרוקאיות על האש

אין דבר כזה שאני עושה מנגל והם לא יגנבו את ההצגה 

אז קחו כרטיס והצטרפו לחגיגה

מתכון קל וטעים ומוצלח(בתנאי שממלאים אחר הוראות)

קדימה תרשמו 

1 קג בשר טחון המורכב מ:

700 גר בשר בקר

300 גר בשר כבש 30% שומן

צרור פטרוזליה 

מלח 

פלפל שחור 

כפית פלפל שאטה גרוסה (ניתן לשנות לפי דרגת חריפות)

3 כפות שמן זית

 כפית ראס אל חנות 

כף פפריקה מרוקאית בשמן

אופן הכנה 

יש לערבב את כל החומרים היטב (מסייע במרקם )

לשמן את הידיים וליצור מעין קציצות שטוחות ולסדר בתבנית משומנת

 ולהכניס לקירור לפחות לשעה (אם אפשר יותר הריי זה משובח) 

לאחר כשעה נשמן מעט את הידיים ״ונייצב״ מעט את הקציצה

נשמן את הרשת ונניח את הקציצות 

חשוב מאוד לתת לקציצה בתחילה דרגת חום גבוהה זה מה שאוטם אותה כך שנשארת עססית 

ואז להוריד להעביר למקום חם פחות (במנגל)

המלצה שלי לבשל אותה 3/4 בישול לשים בתבנית ואז לעטוף בנייר כסף 

 

האדים ישלימו את הבישול

בתיאבון

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי שבת שלום


http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת