00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

תבשיל זנב שור וערמונים

תבשיל מדהים מלא בטעמים חזקים  

להגיש לצד קוסקוס  והחגיגה מושלמת

אופן ההכנה

יש להרתיח את הזנב ולהרחיק קצף ושומנים

לאחר הרתיחה הראשונה והסרת הקצף נבשל את הזנב כשעה וחצי עד שעתיים (רק במים)

במקביל נחמם סיר עם 3 כפות שמן זית ונזהיב כ-10-12 שיניי שום שלמות 

נוסיף 3-4 פלפלים אדומים יבשים 

5-6 יח׳ גרגרי כוסברה שלמים

כפית פלפל שאטה גרוס

כפית כמון

כפית כורכום

כף פפריקה מרוקאית בשמן

חימום התבלינים בשמן יסייע לכל השמנים הארומטיים להיפתח  

ו 1 כוס מים רותחים ונביא לרתיחה בשלב זה נוסיף את הזנב ואת הציר

בו התבשל הזנב נשלים טעמים במידת הצורך 

נוסיף מלח ומעט פלפל לבן

ובשלב זה נוסיף שקית וחצי ערמונים (בוואקום)

נבשל על אש נמוכה כ-45 דקות לקראת סיום ניתן לעטר בכוסברה קצוצה בתיאבון

עד כאן ארוחה אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי שבת שלום

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת