00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

רצועות סינטה מוקפצות

 

המצרכים:

 2 כפות שמן

2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות

פטריות טריות - פרוסות  / או קופסא 1 שימורים

2 גמבות - חתוכות לרצועות דקות

3 שיני שום כתוש

בשר סינטה 1 קג - פרוס לרצועות דקות

3 כפות טריאקי

4 כפות סויה

פלפל שחור מעט

ומלח לפי הטעם

 

צריך :  ווק להקפצה

 

 אופן ההכנה :

 1. להקפיץ בווק עם כף אחת של שמן את הבצל עד השחמה, להוסיף את הגמבות ולערבב.

2. להוסיף פטריות ואת השום הכתוש ולערבב , יש  להקפיץ עד שהירקות מוכנים.

3. להניח בצד בקערה את הירקות המוכנים , עדיין לא לתבל.

4. להקפיץ את הרצועות סינטה עם כף שמן כמספר דקות עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים ,

   כדאי  לטעום חתיכה לדעת שהבשר מוכן.

5. לווק עם הסינטה יש להוסיף את הירקות מהקערה לערבב ולהוסיף את הטריאקי , הסוייה , מלח , ופלפל  לפי הצורך

ולבשל עוד חמש דקות עד שהטעם משתלב .

 בתאבון

ערך קלורי למנה : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4312

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת