00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טעים ללא גלוטן

לביבות קישואים

כ 30 לביבות

חומרים-

6 קישואים בינוניים

1 עגבניה בשלה

100 גרם גבינת קשקבל מגוררת

100 גרם גבינת מוצרלה קשה מגוררת

3 ביצים

3,5 כפות קמח תפוחי אדמה 

ככפית מלח ומעט פלפל טחון

אופן ההכנה-

קולפים ומגררים את הקישואים על פופיה דקה לקערה.

סוחטים מהנוזלים.

קולפים את העגבניה, חותכים לקוביות קטנות מאוד ומוסיפים ללא הנוזלים.

מוסיפים גבינות מגוררות, ביצים קמח ותיבול

מערבבים היטב.

משמנים קלות ומחממים מחבת שקעים או רגילה ,בעלת ציפוי שאינו נדבק.

מניחים ככף ,כף וחצי מבלילת הקישואים,

מטגנים כ 2,3 דקות מכל צד .

מוציאים לצלחת הגשה

בתיאבון

למתכון בתוספת ערכים תזונתיים- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4286

גיוונים:

ניתן להוסיף 100 גרם גבינה מלוחה מגוררת ולהוסיף פחות מלח בתיבול או לוותר עליו בכלל

ניתן להוסיף 2 כדורי ביייבי מוצרלה מעוכים ומפוררים

ניתן להחליף קישוא אחד בגזר

ניתן להקפיא את הלביבות, הן טעימות גם מחוממות לאחר הקפאה

על אותו רעיון ניתן להכין לביבות מירקות שונים- שילוב של בטטה ותפוחי אדמה, כרובית מבושלת ומעוכה ועוד

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
קוביית Facebook Like
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רותה ט אלא אם צויין אחרת