00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

סלט ארטישוק \ לבבות דקל, אפונה וגמבה קלויה

04/10/2013

במהלך החג נפגשנו עם המשפחה בצומת יד מרדכי, שם הייתה חנות קטנה ומעניינת של אוכל מיוחד, במהלך הסיבוב ובנוסף לכל מה שקניתי שם, קניתי צנצנת של ארטישוק רומאי.

שילבתי 3 יחידות בפסטה ונשארו 2 יחידות שחשבתי מה לעשות איתם, בסוף החלטתי להשתמש בהם לסלט.

אני יודע שלא בכל מקום אפשר להשיג את הארטישוק וגם שמדובר במוצר יחסית יקר אז האלטרנטיבה הזמינה יותר היא לבבות דקל.

מצרכים:

גמבה צהובה גדולה קלויה

4 ביצים קשות

כוס אפונה קפואה מופשרת

2 יחידות ארטישוק רומאי חתוך לרבעים או פרוסות מ-5 לבבות דקל 

כף מיונז

חצי כפית חרדל חלק איכותי

מיץ מחצי לימון

מלח

אופן ההכנה:

את האפונה מפשירים במים רותחים כ-2 דקות ומעבירים למי קרח.

מרסקים בגסות את הביצה (אפילו עם היד), מוסיפים רצועות של גמבה קלויה ואת כל שאר המצרכים, מערבבים ומגישים.

-

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת