00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גולן שובר שתיקה

עוגת טורט

המצרכים:

6 ביצים

1 וחצי כוס קמח + אבקת אפיה  (או קמח אוסם שבא עם אבקת אפיה ביחד).

1 וחצי כוס סוכר

2 כפות שמן.

2 כפות קקאו לא שטוחות ולא מלאות

 

אופן ההכנה:

 

 להפריד את החלמון והחלבון.

את החלבון להקציף במיקסר ולאט לאט להוסיף כוס ורבע סוכר.

את החלמון לערבב עם 2 כפות שמן ורבע כוס סוכר.

 

כאשר הקצף הלבן מוכן ויציב יש להוריד מהירות לנמוכה ביותר ולהוסיף לאט לאט את  החלמון+ התוספות .

ולאט לאט להוסיף את הקמח +אבקת האפיה למיקסר אחרי החלמון (אסור שהקצף ישבר)

אחרי שהוספנו ונתנו למיקסר לערבב אני מפסיקה ואת הסוף  אני  מערבבת עם מרית  בצורה עדינה.

משמנת תבנית עגולה או מרובעת.

שופכת 2/3 מהכמות לתבנית ואת ה1/3 הנותר משאירה בקערה.

את ה 1/3 הנותר אני מערבבת בעדינות עם 2 כפות קקאו  בעדינות ושופכת מעל התבנית ומערבבת טיפה עם המרית.

 

לתנור ל 3/4 שעה על 180 מעלות.

להוציא מהתנור בזמן כדי שהעוגה לא תתיבש.

 

על העוגה אני מוסיפה קרם שוקולד , או קרם קפה או לעיתים רחוקות קצפת עם תותים.

לטעמך.

 

(הקרם שוקולד זה ריץ +חב' שוקולד מריר, או קרם קפה עם ריץ שוקולד לבן וכפית נס קפה שטוחה).

בתאבון!
 

*** המתכון באדיבות "שלומית עיצובים" ***

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל golan azani אלא אם צויין אחרת