00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גולן שובר שתיקה

רולדה (עוגה)

 מצרכים:

4 ביצים

2/3 כוס סוכר

תמצית וניל

2/3 כוס קמח

קצפת ריץ

ריבת חלב

 

אופן ההכנה:

4 חלבונים

2/3 כוס סוכר

להקציף היטב!

 

4 חלמונים

כף תמצית  וניל

לערבב היטב! 
 

כאשר הקצף מוכן להוסיף בתנועות עטיפה  את החלמונים + 2/3 כוס קמח .

אפשר להחליף חלק מהקמח בקוקוס או בקקאו  או שאפשר לפזר נטיפי שוקולד .

לשפוך על נייר פרגמנט   ליישר ולהכניס לתנור את התבנית  למשך 10-15 שעה.

על 200 מעלות.

 

להוציא כאשר העוגה שחומה יפה .

לאחמ"כ:

להפוך על מגבת להוריד את הנייר  פרגמנט ולגלגל את העוגה עם המגבת.

כאשר העוגה התקררה לפתוח אותה למרוח עליה מה שרוצים.

אפשרויות של קרם:

ריץ + פודינג וניל

ריץ + גרגירי נס קפה עם כף מים רותחים .

מורחים על העוגה את הקרם או קודם ריבת חלב (שמשדרגת את העוגה) ואז קרם מגלגלים בחזרה ומעל אפשר סתם קרם  שוקולד או שוקולד מריר  שממיסים ואז שופכים מעל , אפשר לפזר מעל השוקולד גריני חמנייה, שקדים קצוצים , קוקוס , וכו'

 

בתאבון!

*** המתכון באדיבות "שלומית עיצובים" ***

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל golan azani אלא אם צויין אחרת