00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

לפנק ולהתפנק.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

אני מאוד אוהבת לבשל. המטבח הוא אחת הפינות היותר אהובות שלי. בדיוק כמו הכתיבה שהיא סוג של יצירה כך גם הבישול והאפייה. השבוע לקראת ערב סוכות הייתה מלאכתי רבה. אני מארחת את משפחתי המורחבת ולכן אני מתארגנת מבעוד מועד. ארגנתי תפריט חלקתי מטלות ונכנסתי למטבח למשימת הטיגונים של מיני הממולאים שאני אוהבת לעשות. כל מי שבקיא במלאכת הטיגון יודע שאחרי שהכל מוכן נדרשת המון סבלנות להיות סביב הלהבה ולהקפיד שיכנסו ויצאו מסיר הטיגון בזמן. כשהכל היה כבר מוכן צץ במוחי רעיון מופלא. הבאתי אלי את הטאב 3 של סמסונג. הטאב שהשתלב בחיי לא פחות מאחיו הבכור הגלאקסי S4  בחרתי את הסרט  סיפורו של וויל האנטינג מתוך חבילת הסרטים שמעניקה לי אפליקציית Smart VOD.ראו הנחיות מלאות ברשומה מס. 3   מיקמתי אותו בין הצלחות במדף שיאפשר לי צפיה ישירה מבלי שהזוז מהלהבה.  הבאתי עימי את הגלקסי שישלים את מלאכת התעוד של גודל החגיגה, הפעלתי את הסרט והתחלתי לטגן.  

 

 

 

האמת היא שהיתה לי הנאה כפולה ברצון לפנק את משפחתי ויקרה ובו זמנית התפנקתי בזכות משפחת סמסונג משפחתי החשובה. התוצאה ממולאים מוכנים, אני צופה בטאב ומטגנת בו זמנית  והגלקסי מתעד את המראה ומשתף אתכם בהמלצה... לכו על זה! שלבו הנאות. הטאב ישתלב בחיי היום יום שלכם גם בדרכים נוספות. אבל על כך ברשומות הבאות... 

 

 

רואים את הטאב 3 בין הצלחות? אמנם התרחקתי בכדי לצלם אבל צפיתי ממש מקרוב בעמדת הכיריים 

ומבלי שסדרתי מעט את המטבח שלי לטובת התצלומים.... סליחה. 

 

 

ממש בקרוב יהינו כאן מחצילים ממולאים ויש גם מתכון מצולם למעוניינים. 

בתאבון

 

 

​ זוהי רשומה שישית בנושא. לרשומה מס 1 לחצו כאן. לרשומה מס 2 לחצו כאן.  לרשומה מספר 3 לחצו כאן  לרשומה מס 5 לחצו כאן.  תודה 

 

 

הרשומה עולה במסגרת השתתפותי בפעילות  ​  כחלק מנבחרת samsung mobilers  

 

ותודה לכם שהגעתם שוב לכאן והכרתם עוד חלק ממני. אשמח ויותר כשתגיבו.

מזמינה אתכם לדף הפייסבוק שלי

  שלכם תפו  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת