00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פאי שוקולד

זה פאי שוקולד חלומי שמבוסס על הפאי של קרין גורן. באופן אישי אני מוכנה פשוט לאכול את הבצק שלו בכפית...

רכיבים:

לבצק: http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7375553

למלית השוקולד:

2 ביצים + 2 חלמונים

רבע כוס סוכר

250 גרם ושקולד מריר

150 גרם חמאה

רבע כפית מלח

חצי כוס שמנת מתוקה

לרוטב השוקולד:

חצי כוס שמנת מתוקה

קורט מלח

120 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה:

מכינים את הבצק לפי הוראות המתכון. ושמים את הבצק במקרר לשעתיים

מרדדים אותו לעיגול. מעבירים אותו לתבנית משומנת בקוטר 26. שמים במקפיא לעשר דקות. ואופים ישר מתוך המקפיא במשך 15 דקות בחום בינוני.

להכנת המלית: מקציפים ביצים, חלמונים וסוכר במשך כחמש דקות במהירות גבוהה עד שהתערובת מבהירה.

במקביל ממיסים שוקולד, חמאה ומלח.

מוסיפים את השוקולד לתערובת הביצים ומערבבים קלות. מוסיפים את השמנת ומערבבים שנית.

שופכים את המלית לתוך הקלתית האפויה.

אופים כ-20 דקות עד שהשוקולד מתחיל להיסדק והוא עדיין רך. והמלית עדיין צריכה להיראות לא אפויה. מצננים.

להכנת רוטב השוקולד, מחממים את השמנת והמלח עד לנקודת הרתיחה, שופכים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוזגים מהרוטב על פרוסות הפאי כשהן בצלחת האישית.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת