77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

טירמיסו של אנה

טירמיסו של אנה

חזרנו מביקור באיטליה אצל המשפחה,התארחנו בבית המקסים של אנה וז'אן פרנק

הכנתי ביחד עם אנה את הטרמיסו , ומאז איני מפסיקה להכין את הטירמסו של אנה.

·  טירמיסו - באיטלקית "הרם אותי", עוגת גבינה איטלקית קלאסית. טירמיסו היא עוגת שכבות המורכבת מבישקוטים, אספרסו, גבינת מסקרפונה, קצף ביצים, סוכר ויין מרסלה או ליקר אמרטוויקיפדיה

מסקרפונה

מסקרפונה היא גבינה איטלקית שמנה המופקת משמנת מתוקה. בעוד זו המיוצרת בארץ מכילה 40% שומן, המסקרפונה האיטלקית מכילה כ-75% שומן, ומרקמה מתקרב למרקם חמאתי.

המסקרפונה מאוד יקרה בארץ: מחיר אריזה במשקל 250 גרם הוא 19 שקלים –  

במטרה להוזיל את העלויות ולהפחית שומן–

החלפתי את חצי ק"ג מסקרפונה ב750 ג"ר גבינה 5%

+שמנת חמוצה אחת +1 סוכר וניל

לשים לילה במסננת

מצרכים

4  חלמונים+6 כפות סוכר להקציף עד לקבלת קצף בהיר וחלק.

מוסיפים את הגבינה ומקציפים יחד עד לקבלת קרם חלק ואחיד

מקציפים את  4 חלבונים עד שהקצף יציב אך לא יותר מידי קשה.

מוסיפים את החלבונים לתערובת  ומערבבים ידני בתנועות עטיפה עדינות,

עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

כוס וחצי  קפה פילטר  קר ללא סוכר

כף ברנדי שטוק הוספתי כף ליקר דובדבנים

למעלה לפזר קקאו איכותי עם מסננת

2 חבילות בישקוטים

 

לטבול את הביסקוטים טבילה קלה בקפה קר, לרצף את התבנית

למרוח חצי מהמלית

לרצף עוד שורה של בישקוטים

למרוח את חצי המלית הנותרת

לפזר במסננת קקאו איכותי

מוכן לאכילה רק אחרי 12 שעות

זהירות ממכר

 

 

 

איך להכין טירמיסו בכוסות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת