2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

חזה עוף ממולא בבורגול ..

מנה פשוטה להכנה ,מרשימה ויפה לשולחן החג,לוקח בדיוק שעה להכין הכל ,וזה טעים אז רוצו להכין ...

חזה עוף ממולא :

8 חתיכות חזה עוף

1 כוס בורגול גס

1/2 חבליה פיטריות שמפינון קצוצות דק

1 בצל גדול קצוץ דק

חופן צימוקים /חמוציות

2 כפיות מלח

2 כפיות פלפל שחור גרוס

11/2כפיות פפריקה מתוקה

1 כף אבקת מרק עוף

3 כפות סילאן

2 כפות רוטב סויה

6 כפות שמן

11/2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה :

להשרות את הבורגול בכוס וחצי מים רותחים להניח בצד חצי שעה ,

במחבת לטגן במעט שמן את הבצל עד להזהבה קלה ,להוסיף את הפיטריות להמשיך לטגן

עוד שתי דקות להסיר מהאש,לסנן את המים מהבורגול לסחוט היטב להוסיף את תערובת

הבצל והפטריות ,חמוציות /צימוקים להוסיף תבלינים ,כפית מלח ,כפית פלפל שחור

גרוס,אבקת מרק עוף,1 כף סילאן,לערבב היטב את התערובת  ,להניח את חזה העוף

על משטח עבודה להניח מהמילוי על כל משטח החזה לגלגל לרולדה להניח בתבנית

כשהתפר כלפי מטה,להמשיל בצורה זאת עם כל שאר החזה .

בקערה קטנה לערבב את יתרת התבלינים ,פפריקה מתוקה,כפית מלח ,כפית פלפל שחור גרוס,2 כפות סילאן

כפות רוטב סויה,מעט שמן ,1/4 כוס מים רותחים לערבב לתערובת אחידה,למרוח את החזה

בתערובת,לשפוך את היתרה בתבנית ,לכסות בנייר כסף ,להכניס לתנור שחומם מראש 180

מעלות ל30 דקות ,מדי פעם לפתוח  בעזרת מברשת להבריש את החזה ,אחרי 30 דקות להסיר את הנייר

לאפות עוד מספר דקות עד שהחזה מזהיב מעט ,זהירות לא ליבש את

החזה ,ובתאבון תתענגו .

לפני הכניסה לתנור ...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת