1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

בווואריה ....

19/09/2013

בוואריה מה לא נאמר עליה ,מה לא נכתב עליה אחת העוגות הטעימות שיש ,גם טעימה גם מרשימה ,מלאת

קלוריות ,יפייפיה והכי חשוב נזללת ונטרפת במהירות ,מרגע שאפשר לאכול ממנה היא נבלסת כלא היתה,

הנה מתכון נהדר ופשוט .

מצרכים:


2 ביצים


2 כפות סוכר


2 כוסות חלב


שקית ג´לטין


2 שמנת מתוקה

סירופ שוקולד


אגוזים קצוצים

כ20 ביסקוויטים פתי בר (לא חובה)


אופן ההכנה:לשפוך לקלחת את החלב + ג´לטין + סוכר להביא לרתיחה עדינה תוך כדי בחישה מתמדת,

להניח לצינון. בינתיים להפריד את החלמונים והחלבונים להקציף את החלבונים לקצף נוקשה.

 את החלמונים לבחוש היטב. להוסיף לקלחת עם החלב שהתקרר בינתיים.


 בקערה נפרדת להקציף את השמנת מתוקה להוסיף אותה בתנועות קיפול לקצף החלבונים.


את תערובת החלב להוסיף באיטיות בזרם חלש אל תערובת הקצף, בתנועות קיפול.

לסדר שורה של ביסקוויטים בתחתית תבנית בגודל 30/30

לשפוך את התערובת בזהירות על הביסקוויטים ,אפשר להכין בכלים אישיים ,

לקרר במשך יממה, בהגשה לפזר סירופ שוקולד ואפשר כמובן גם אגוזים קצוצים ...

(אני שפכתי מהר מדי את התערובת על הביסקוויטים והם צפו ועלו למעלה ,אתם תזהרו לאט לאט,ועוד טעות שעשיתי הכני בתבנית גדולה מדי כשהגשתי הנחתי שתי קוביות אחת על השנייה)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת