00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

בולונז מהסרטים....וזיתים

אחרי החג חוזרים לשגרת האוכל הביתי, לארוחות הצהריים שיחכו לילדים שלנו שיחזרו מבתי הספר והגנים.

המתכון הבא הוא חגיגה לילדים ומחוסל בצ`יק, פסטה בולונז עם זיתים.

מצרכים:

חבילת פסטה (צדפות, פוזילי או כל סוגי החלולים)

בצל גדול

כפית גדושה שום כתוש

300 גרם בשר טחון

4 עגבניות

קופסת רסק עגבניות קטנה

2 כפיות גדושות שום גבישי

3 כפיות פפריקה מתוקה

3 כפיות בזיליקום מיובש

2 כפיות גדושות סוכר

מלח ופלפל

שמן זית

חצי קופסת שימורי זיתים ירוקים מגולענים.

אופן ההכנה:

חוק חשוב, תמיד מתחילים ברוטב!

בבלנדר טוחנים את העגבניות (עם הקליפה) ביחד עם הרסק והתבלינים. בסיר רחב מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים וממתינים 2 דקות , מוסיפים את הבשר הטחון ובעזרת כף מפוררים אותו וממשיכים בטיגון עד הסגירה שלו.

מוסיפים את הרוטב והזיתים, מערבבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים להבה וסוגרים חצי המכסה לעשרים דקות כשמידי פעם מערבבים (אחרי 10 דקות תטעמו ותתקנו תיבול).

בנתיים בסיר מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה עד למידת עשייה אל דנטה (דקה לפני מה שמגדיר היצרן), כשמוכן, מסננים ומעבירים לסיר של הרוטב ומערבבים כך שהבשר יכנס בחללי הפסטה!

תהנו!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת