11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

ירקות מוחמצים

ירקות מוחמצים

 

 

אי אפשר שלא לנצל את הירקות הצבעוניים והמשובחים שמצויים בשפע בשווקים.

ערבבו מה שבא לכם, העבירו לצנצנות והוסיפו פיקנטיות לצלחת שלכם.

כמויות תלויות בגודל הצנצנת או בכמות הצנצנות שברצונכם למלא, אחר כל הן נכנסות למקרר.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

כרוב בינוני חתוך לנתחים עבים,

ראש כרובית מחולק לפרחים,

קולרבי מקולף חצוי לשניים ופרוס עבה,

שני גזרים פרוסים באלכסון לפרוסות עבות, (פרסתי במנדולינה לקבלת צורה יפה),

שני מלפפונים ירוקים פרוסים באלכסון לפרוסות עבות,

בצל מחולק לשמיניות, שני גבעולי סלרי חתוכים 

4 עלי דפנה,

8 גרגרי פלפל אנגלי

1+ פלפל ירוק חריף טרי חתוך לטבעות (מי שלא אוהב חריף לותר),

 2 כוסות חומץ 5%,

 1 כף מלח גס,(אחר כך מוסיפים אם צריך),

 1 כפית סוכר,

מים רותחים,

 5-6 שיני שום

שמים בסיר גדול את כל הירקות מלבד השום, כשהם  שטופים קלופים וחתוכים+ עלי דפנה + גרגרי פלפל אנגלי.

מערבבים חומץ + מלח + סוכר יוצקים על הירקות בסיר.

מוסיפים מים רותחים כדי כיסוי הירקות, ומבשלים בבעבוע קל 5 דקות בלבד. 

מוסיפים את שיני השום פרוסות.

 טועמים ומתקנים תיבול  סוכר מלח חומץ לפי הצורך והטעם שלכם.

מצננים לטמפרטורת החדר.

מעבירים לצנצנות עם מכסה תואם מפלסטיק! לא מכסה מתכת ,

שומרים בקרור. וזוללים מתי שמתחשק .

בתיאבון.

 

 

 

 

 

 

אפשר לגוון ולהוסיף צבעים,  כמו שאתם רואים בתמונה.

רצועות פילפל אדום,

רצועות פלפל צהוב,

רצועות פילפל כתום,

לפת חתוכה לארבע פרוסה  לפרוסות עבות.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת