55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

עלי סיגר במילוי פטריות

מזמן מזמן פרסמתי רשומה של עלי סיגר במילוי גבינות מסודרים כשושנים בתבנית עגולה

אז אותו מתכון בשינוי צורה ומילוי מובא לפניכם: 

המצרכים

כ- 15 עלי סיגר חצויים

3-4 כפות גבינה לבנה

כ-100 גרם גבינה בולגרית

בצל קצוץ דק

פטריות משומרות או טריות פרוסות

1/2 קופ' שמנת לבישול 10% 

חמאה 

מלח, פלפל

ביצה למריחה

קצח או שומשום שחור לקישוט

אופן ההכנה

  1. משמנים תבנית מלבנית בחמאה.
  2. מטגנים בחמאה את הבצל, מוסיפים את פרוסות הפטריות מתבלים במלח ופלפל. 
  3. מערבבים עם הגבינות עם הפטריות והבצל. 
  4. חוצים כל עלה סיגר. מסדרים מספר עלים כשהחצי העגול מכוון לצד שלנו,

5. מורחים מתערובת הגבינות והפטריות בצד העגול של הסיגר מגלגלים ומסדרים בתבנית צמוד אחד לשני.  

6.שופכים מעל את השמנת לבישול, מורחים בביצה ומקשטים בקצח או שומשום. מכניסים לתנור ל - 10 דקות, עד שהחלק העליון של המאפה זהוב וקריספי.

מגישים חם. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת