00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תופרת חלומות

עוגת תפוחים ומייפל בספל לראש השנה ולשאר השנה

04/09/2013

היתרון הגדול של אפיה אישית כזו של עוגה בספל - זה שאח"כ שבעים ומרוצים ואין עוד עוגה גדולה שצריך "ליישר". זה תוחם את העונג לתוך ספל אחד ומותיר אותנו בסיפוק מוחלט.

כמובן שאפשר גם להכפיל בארבע את הכמות וליצור עוגה בתבנית אנגלית לראש השנה. אפשר. אני מציעה לאלו מכם שבדיאטה- להכין עוגה אישית כזו לעצמכן ולא לטעום מהעוגות השמנות של החג.

לספל אחד של תפוחים ומייפל:

1 ביצה

כפית שמן קוקוס או חמאה

כף מייפל אמיתי

חצי כפית קינמון טחון

2 כפות קמח שקדים

כף קמח כוסמין (לא חובה)

לערבב הכל ולהוסיף

חצי תפוח חתוך לקוביות

לאפות 1.20 שניות במיקרו

בתיאבון!

נ.ב גם הבית מתקדם- והקירות כבר עולים יפה למעלה. תמונות בקישור.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל עינבלית אלא אם צויין אחרת