2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

רולדת שוקולד במילוי קרם וניל בציפוי שוקולד

17/11/2017

רולדה נוסטלגית שתמיד מתקבלת בברכה,עשירה במילוי קרם שמנת ופודניג,ומצופה בקרם שוקולד מבריק

וטעים ,למכורים מבינכם לשוקולד זהירות הרולדה ממכרת מאוד ...זכרון ילדות ...מתכון לשתי אפשריות מילוי ,

מילוי קרם שוקולד ומילוי קרם וניל .

לרולדה:

 4 ביצים

 3/4 כוס סוכר,

 2 כפות שמן,

חצי כוס קמח תופח,(בפסח להשתמש בקמח תופח לפסח)

כפית תמצית וניל,

2 כפות אבקת קקאו משובחת

 לקרם:

 1 מיכל של שמנת מתוקה ,

כוס חלב,

1 אינסטנט פודינג שוקולד בלגי

קרם וניל אפשרות 2:

1שמנת מתוקה

1 כוס חלב

1 פודינג וניל

 לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר+150 גרם שמנת מתוקה

 ההכנה:

 מחממים תנור ל- 180 מעלות

מפרידים את הביצים ,מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב,מוסיפים חלמונים מערבבים היטב ,

מוסיפים שמן ,וניל ,קמח וקקאו.

מניחים בתבנית נייר אפיה משמנים היטב יוצקים את הבלילה בתבנית אופים כ-10 דקות .

 כשהעוגה אפויה מסירים אותה בעדינות עם נייר האפייה מהתבנית ומגלגלים אותה יחד עם הנייר בעדינות.

משאירים אותה מגולגלת ומכסים במגבת, לאחר שהעוגה הצטננה פותחים אותה בעדינות ומסירים את הנייר.

קרם שוקולד:

מקציפים שמנת מתוקה עם 1 כוס חלב ופודינג שוקולד בלגי לקרם עשיר ,

 פותחים  את הרולדה ובעדינות מורחים את הקרם שהכנו ומגלגלים אותה שוב לסגירה, מצפים אותה בקרם .

מחממים את השמנת עד לרתיחה מוסיפים את השוקולד מערבבים עד לקבלת קרם אחיד , מצננים היטב ומורחים על הרולדה באופן אחיד.

זיגוג שוקולד לבן:

50 גרם שוקולד לבן

להמיס להכניס לשקית או בעזרת כפית לזגג על העוגה.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת