66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת רסק תפוחים

עוגת רסק תפוחים

 

בס"ד

 

עוגה שהכנתי אותה לראשונה לשבת לפי מתכון של קארין גורן.עוגה קלה וטעימה,מומלצת.

אחת מהעוגות של הכל בקערה אחת רק לבחוש ולהכניס לאפיה.

המתכון מופיע כמו שפירסמה אותו קארין עם שינוים שלי.

 

 

המצרכים:

2 ביצים

1/2 כוס שמן

2 כוסות סוכר (שמתי כוס ורבע)

1 קופ' שימורי רסק תפוחים לא ממותק (560 גרם)

3 כוסות קמח

1 א.אפיה

לתערובת קינמון ואגוזים:

1/4 כוס סוכר חום

1 כוס אגוזים קצוצים

1 כפית גדושה קינמון

 

אופן ההכנה:

- מחממים תנור ל- 160 מעלות.

-בקערה גדולה שמים ביצים,שמן,סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה.

- מנפים לקערה את הקמח ואבקת האפיה וטורפים במטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים.

- משטחים שליש מהתערובת בתבנית משומנת.

- מערבבים יחד את מרכיבי תערובת הקינמון ומפזרים מחצית מעל תערובת העוגה.

- מורחים עוד שליש מתערובת העוגה,מפזרים את יתרת תערובת הקינמון ומכסים ביתרת העוגה.

- אופים שעה ורבע עד שהעוגה קפיצית למגע,זהוב וריחנית.

**אני חילקתי א הבצק לחצי במקום לשליש, כלומר שמתי חצי מתערובת הבצק בתבנית ומעל מחצית מתערובת הקינמון ,מעל את יתרת הבצק ויתרת תערובת הקינמון.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת