55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

צלי עוף בבצל

צלי עוף בבצל

בס"ד

 

מנה טעימה וקלה מאוד להכנה שהוכנה בעקבות זכרונות ילדות של אימי. תמיד היתה מספרת לי על סבתי עליה השלום שצלי העוף שלה היה מתבשל על המיצים של העוף בלבד. השבוע החלטתי להכין את זה ולנסות להיזכר בבית סבתא למרות שלא זכיתי להיות אצלה הרבה כי היתה כבר מבוגרת מאוד, אבל אין כמו זכרונות שמציפות אותך כדי לנסות לשמר אותן.

אז הנה המתכון שלי למטעמי הילדות של אימי.

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4159

 

המצרכים :

6 שוקי עוף

2 בצלים גדולים

מלח

1 כפית גדושה כמון

קורט קינמון

1/2 כוס מים

 

אופן ההכנה:

- לחמם בסיר שמן.

- לפרוס את הבצלים לטבעות ולהוסיף לסיר.לטגן עד להשחמה.

- להוסיף את העופות ולהשחים אותם מכל הצדדים.

- לתבל ולהוסיף את המים.

- להביא לרתיחה ולהנמיך את הגז, לבשל שעה על אש נמוכה עד שרוב הנוזלים מצטמצמים.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת