00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פשטידת ברוקולי חלבית בתבנית שקעים (12 מנות אישיות)

 

 

 

המצרכים :

2 בצלים גדולים  קצוצים דק
ברקולי טרי חתוך לפרחים קטנים  -  800 גרם
3 בצים
גבינת סקי 5 אחוז   - קופסא (750  גרם)
קוביית  קנור אחת בזילקום  -----      או במקום אפשר כמה עלים קצוצים של בזיליקום
קוביית  קנור אחת שום פטרוזליה  ----- או
במקום אפשר 1/2 כוס פטרוזליה ו-  2 שיני כתושות
1/2 כפית מלח - או לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
150 גרם גבינה בולגרית 16  אחוז מגורדת
4 כפות קמח תופח -  אפשר רגיל
2 כפות שמן לטיגון הבצל   

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

** תבנית שקעים ל- 12 מנות אישיות
                                         

 

אופן ההכנה:

1.      להרתיח בסיר עם מים את הברוקולי עד שהמים מבעבעים ולהמתין עוד כ- 5 דקות ולהוריד מהאש - ולסנן.

2.       הבצלים הקצוצים יש  לטגן היטב עד להזהבה מלאה להוסיף את הברוקולי ולערבב.

3.      יש להוסיף  את קוביות קנור ולערבב עד להמסה ו/או - מי שמשתמש בעשבי תיבול טריים יש להוסיפם כעת כולל השום לערבב היטב ולהסיר מהאש

          לקרר מעט בצד.

4.      בקערה  עמוקה לערבב  את הגבינה הלבנה, גבינה בולגרית מגורדת, ביצים,  פלפל  שחור, קמח  ומלח לפי הצורך

         שימו   -- הגבינה בולגרית מלוחה - אין צורך כמעט במלח מומלץ לבדוק מידת המליחות בסוף .

5.      להוסיף לקערה את הבצל המטוגן עם הקוביות קנור,  ולאחר מכן את הברוקולי.

6.       משמנים תבנית שקעים במעט שמן ומוזגים בעזרת מצקת כמות שמכסה את השקע .

7.       עכשיו  מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות 40 עד 50 דקות עד להשחמה.

בתאבון..

ערך קלורי למנה : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4197


 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת