00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

עוגת תפוחים טעימה במינימום זמן

המאמץ המקסימלי הוא לחתוך את התפוחים:)))

1 כוס - קמח

1 כפית - אבקת אפייה

3/4 כוס - סוכר

2 - ביצים

1/2 כוס - שמן

2-3 - תפוחי עץ בינוניים (שטופים,מקולפים וחתוכים לקוביות)

1 יח' - סוכר וניל

 

מחממים את התנור (180 מעלות).

מערבבים היטב את הקמח,אבקת האפייה,הסוכר,הביצים והשמן.

מוסיפים קצת פחות מחצי מכמות התפוחים החתוכים,מערבבים ומעבירים לתבנית משומנת הניתנת לפירוק (השתמשתי בתבנית 24 ס"מ).

מעל הבצק מניחים את שאר התפוחים,מפזרים את סוכר וניל ואופים בסביבות 30-40 דקות.

 

זהו:)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת