66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת טורט דבש

עוגת טורט דבש

בס"ד

 

עוגה נפלאה בניחוח קל של דבש, סיום נפלא לארוחת החג בליווי של .

לערכים זונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4160

המצרכים:

5 ביצים שלמות

1 שקית סוכר וניל

3/4 כוס סוכר לבן

1/2 כוס שמן

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

1/2 כוס דבש

1/2 כוס מים רותחים

4 כפות סוכר חום בהיר דמררה

שקדים מולבנים פרוסים

 

אופן ההכנה:

- בקערת המיקסר להקציף את הביצים השלמות ביחד עם הסוכר וניל עד שמתחיל להיווצר קצף.

- להוסיף בהדרגה את הסוכר ולהמשיך להקציף עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

- להנמיך את מהירות המיקסר לאיטית ולהוסיף את השמן.

- לדלל את הדבש עם המים הרותחים.

- בקערה לערבב את הקמח ואבקת האפיה.

- להוסיף לסירוגין לתערובת הביצים את תערובת הקמח והדבש ולערבל עד שכל הקמח נטמע בתערובת.

- לשמן תבנית קוגלהוף, לזרות את הסוכר החום והשקדים המולבנים.

- לצקת את תערובת העוגה מעל ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.

- לקרר מעט ולהפוך על צלחת הגשה.

**השקדים נטמעים בעוגה והסוכר החום יוצר קריספיות על העוגה.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת