22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

דלורית בקינמון

דלורית בקינמון

אורז? יש. תפוחי אדמה? כנראה שיש גם. ומה עם איזו תוספת מיוחדת לשולחן החג? מנה מתקתקה במיוחד לארוחת ראש השנה (אבל בהחלט לא רק). ניתן, כמובן, להכפיל כמויות בהתאם למספר הסועדים.

נ.ב- אני שמחה לשתף בכך שפתחתי עמוד פייסבוק לבלוג! אשמח אם תפרגנו ב"לייק" בקובייה מצד ימין :)
 

החומרים:

1 דלורית

1 כפית גדושה קינמון

4 כפות שמן זית

כף דבש

מלח פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. קולפים את הדלורית, פורסים לעיגולים בעובי בינוני ומניחים בקערה.
  2. מערבבים היטב עם הדלורית את שאר החומרים ומעבירים בשכבה אחידה לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. אופים ב-200 מעלות, כ-40 דקות, או עד שהדלורית רכה מספיק (מזלג חודר בקלות לפרוסות הדלורית).

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת