33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

נתחי שניצלונים מכבד בקר

נתחי שניצלונים מכבד בקר

כבד בקר פרוס לפרוסות דקות וחתוך לרצועות דקות

מרינדה : מיץ מלימון אחד, 2 שיני שום כתושות, פפריקה, כמון, מעט קינמון, פטרוזיליה קצוצה, מלח גס

קמח קוקוס/חומוס (ניסיתי עם קמח חומוס לשם הניסיון)

ביצה

שמן קוקוס

להשרות את הכבדים במרינדה למשך לפחות 3 שעות. 

אח"כ לטבול בביצה, לצפות בקמח קוקוס/קמח חומוס או אחר ולטגן טיגון קצרצר בשמן קוקוס חם במחבת .

עם קמח החומוס הכל די נדבק למחבת, אבל יצא טעים!

פעם הבאה עם קמח קוקוס. 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת