00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

דג ברמונדי בעשבי תיבול - מומלץ

 

דג ברמונדי בעשבי תיבול אפוי בתנור

 

זה דג שלם וטעים מאד כשהוא אפוי בתנור , דג שהוא לא כולכך מוכר....

את המתכון הזה אפשר להכין לכל מיני סוגים דגים שלמים כמו - מושט , דניס  ועוד..

אז בשבילכם מתכון פשוט וקל , ממליצה לרוץ ולקנות הטעם ממש גן עדן..

אני כבר כמה פעמים מכינה אותו ופשוט נהנת...

 

 

 

המצרכים :

2 דגים שלמים ברמונדי -   500 ג' כל אחד

4 כפות שמן זית

6-7  שיני שום כתושות

רוזמרין טרי  - כמה עלים קצוצים דק דק

פפריקה 1 כף

מיץ לימון טרי - מחצי לימון

מלח לפי הטעם

כוסברה קצוצה - 1 כוס חד פעמית

פטרוזליה קצוצה 1 כוס חד פעמית

נייר כסף  - 2 יח'

נייר אפיה - 2 יח'

 

אופן ההכנה:

 

broken heart לנקות את הדג היטב.

broken heart בקערה להניח את כל המצרכים ולערבב היטב.

broken heart לחרוץ  3 חריצים לאורך הדג.

broken heart לקחת נייר כסף בגודל שיכול לעטוף דג,  ונייר אפייה .

broken heart להניח את הנייר כסף מעליו את נייר האפיה אחכ את הדג ולתבל אותו מבפנים ומבחוץ ולעטוף היטב .

broken heart בתנור עטוף בנייר כסף ונייר אפייה ---  40 דקות  - 180 מעלות

ב ת א ב ו ן

 

ערך קלורי למנה : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4157

 

 

 כל תערובת התבלנים בקערה אחת

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת