00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טעים ללא גלוטן

בישקוטים

כ35,40 בישקוטים "עוגיות אצבע".לפי גודלן.

הן נהדרות גם לשבירת צום יום כיפור, הולכות נהדר עם כוס התה שאחרי 

 
את הבישקוטים טעים לאכול כך איך שהם וגם להשתמש בהם בעוגות שונות ללא אפיה, כמו הטירמיסו למשל.
 
חומרים:
4 ביצים
1/2 כוס סוכר+2 כפות
1 שקית סוכר וניל
1/2 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס קמח תופח ללא גלוטן
1/4 כוס קורנפלור
מעט אבקת סוכר לזרייה
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים, כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים חצי מכמות הסוכר, מקציפים עד לקבלת קצף יציב
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים, מחצית כמות הסוכר וסוכר וניל עד לקבלת קצף בהיר ותפוח
מאחדים את קציפת החלבונים עם קציפת החלמונים בעדינות
מנפים את הקמחים ואבקת האפיה, מבליעים בבלילה
מוזגים את הבלילה לשקית זילוף עם צנטר רחב (אפשר לגזור את קצה השקית ללא צנטר)
בתבנית במרופדת בנייר אפיה מזליפים 2,3 פסים זה על זה באורך העוגיה הרצויה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 175 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות, כ10 , 15 דקות
לאחר שהבישקוטים מתקררים, משחררים מהתבנית ושומרים בכלי אטום.
למתכון בתוספת ערכים תזונתיים- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4147

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
קוביית Facebook Like
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רותה ט אלא אם צויין אחרת