00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

צ`יפס מתנפח

 

 

 

צ`יפס מתנפח - כמו בשוק בצלאל של פעם

קיבלתי את המתכון מ: stavi klein-kal מהפייסבוק

מצרכים:

1 תפוח אדמה בנוני פרוס לאורכו או לרוחבו פרוסות דקות מאוד. (אפשר גם בטטה/טבעות בצל))

לבלילה:

1 ביצה

3 כפות קמח

1/2 שקית אבקת אפיה

1 כפית שטוחה מלח (לא להיבהל הבלילה צריכה להיות מלוחה מאוד שטועמים אותה לא מטוגנת).

1/8 כפית פלפל שחור

מעט מים.

 אופן ההכנה:

משרים את פרוסות תפוחי האדמה במים מומלחים (חוץ  מהכפית מלח)למשך 30 דקות ומיבשים היטב על מגבת.

 טורפים את הביצה ומוסיפים את שאר החומרים מערבבים היטב עד שאין גושים (הכי טוב במקצף ביצים). הבלילה צריכה לצאת סמיכה יחסית במרקם של טחינה.

 בסיר עמוק מחממים שמן לחום בנוני, טובלים את פרוסות התפו"א בבלילה ושמים בשמן עד שמזהיב. סופגים עודפי שמן בניר סופג.

הערות שלי:יצא מעולה אני דליה/אילנית הפחתתי מעט מכמות המלח

בקשר למים הוספתי בערך כ 3 כפות.

עירבבתי בכף במרץ כדי שלא יוצרו גושים.

מומלץ.

 

תמונות מהקניון ווסטפילד בלונדון

שווה לראות:http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2373895

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

81 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת