00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיקטאק יוצא לאכול

דים סאם סטיישן

Dim Sum Station, יהודה הלוי 44, תל-אביב

לא שכונת פאר, לא שכונה של עוני

דים סאם סטיישן הוא בית אוכל אסייתי קטן ומהיר, שנפתח לפני פרוץ טרנד הכופתאות האסייתיות הנוכחי. לאחרונה פקדתי את המקום בשעת צהריים לארוחה עסקית.

להלן המנות שהוזמנו

מנה ראשונה: מרק וון טון – מרק ציר עוף בתוספת כיסוני עוף, אטריות וירק.

מנה ראשונה: 2 יחידות דים סאם.

מנה עיקרית (עסקית 44 ש"ח): נודלס איטריות ביצים עם עוף וירקות מוקפצים ברוטב הבית.

מנה עיקרית (עסקית 47 ש"ח): 8 יחידות דים סאם.

מנה עיקרית (עסקית 44 ₪). קארי ירוק וחלב קוקוס על אורז מאודה בתוספת כוסברה ובוטנים.

כופתאות הדים סאם הוכנו במקום והיו סבירות. הן הכילו בצק דקיק, שהותיר את הבמה למילויים השונים (יש פה מבחר רחב הכולל, בין השאר, בקר, עוף, תרד, בטטה, שרימפס, שיטאקי, בשר לבן ואווז). כשהמילוי היה מוצלח (כמו במלית התרד-בוטנים או בעוף-קשיו - שהיו שניהם בעלי נוכחות) התוצאה היתה חביבה. חבל רק ש- 2 כופתאות מתוך ה- 8 היו מקווצ'צ'ות מדי, נטפו מים והתפרקו.

כל מה שמסביב לדים סאם לא עמד בציפיות – ובעיקר הדברים אמורים לגבי מנת הקארי, שהכילה רוטב חיוור למדי – ולמנת הנודלס, שהיתה סתמית אפילו בהשוואה למזללות אסייתיות תעשייתיות. בשורה התחתונה, "דים סאם סטיישן" מהווה אופציה לארוחת צהריים זריזה למי שעובד בסביבה. מעבר לכך, אינני מוצא סיבה לטרוח להגיע הנה במיוחד.

ציון: 2.5 כוכבים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל TickTack1 אלא אם צויין אחרת