פשטידת ברוקולי

הפשטידה הזו בריאה וקלה מאד להכנה. סגולותיו של הברוקולי כמאכל שמסייע לאנטיאייג'נג הן רק בונוס לטעם המעולה!
הכמות הזאת, לצד סלט, מספיקה לשני אנשים רעבים.
החומרים (לפשטידה נמוכה בתבנית אינגליש קייק):
200 גרם ברוקולי (מהקפאה)
3 ביצים
1/2 כוס פירורי לחם
1 מיכל יוגורט בטעם טבעי
1 קופסת קוטג'
מעט אגוז מוסקט
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
- מבשלים את הברוקולי כ-10 דקות בסיר עם מים רותחים ומעט מלח.
- מסננים את הברוקולי וקוצצים.
- מעבירים את הברוקולי לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קיי משומנת מעט.
- אופים בתור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-40 דקות (עד שהפשטידה יציבה).
בתאבון! :)
הוספת תגובה
6 תגובות