00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

עגבניות ממולאות

 

 

 

 

 

הבקר התחשק לי לעשות משהו קצת שונה. רוקנתי את העגבניות הקשות שקטפתי במושב שמשום מה לא האדימו והחלטתי למלא אותן קצת אחרת.

 

 

החומרים:

בשר טחון

פלפל גמבה

בצל

תפוח אדמה מגורר גס

תבלינים: מלח גס, פפריקה מתוקה

3 שיני שום. 

שמן זית

רוטב עגבניות טריות מבושל תוצרת בית. 

 

 

ההכנה: 

טיגנתי את הבצל בקוביות קטנות על אש קטנה במעט שמן זית, הוספתי קוביות קטנות של פלפל גמבה צהוב כי הטעם של הפלפל

מזכיר מעט את הפלפלים הממולאים שאוהבים אצלנו מאוד. ציננתי מעט. הוספתי לקערת הבשר הטעון. הוספתי תבלינים, גררתי גס תפוח אדמה גדול וערבבתי הכל.

 

 

את המילית שרוקנתי מהעגבניות שמתי בתחתית הסיר. מלאתי את העגבניות. העמדתי אותן בבסיר הוספתי מעט שמן זית את רוטב העגבניות המוכן

(תמיד יש לי בקופסאות במקפיא, קלפי שיני שום וחתכתי אותו לרבעים. דללתי מעט את הרוטב והעמדתי לבשל.

 

 

 

בין לבין העברתי נוזלים על ראש כל עגבניה, כדי לזרז את הבישול בטרם העגבניה תתפורר.

את החלק האחרון של הבישול עשיתי בסיר סגור והותרתי לעגבניות להתבשל באדים. 

הסיר חכה כך עד לארוחת הצהריים. השלמתי בתוספת אורז לבן. 

 

 

בתאבון.

 

 

 

 

 

תודה לכם ששבתם להכיר חלק נוסף ממני. אשמח ויותר שתגיבו.

 בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי  

  שלכם תפו  

ריקי ברוך - בחירות נכונות  אימון אישי וקבוצתי

בסדרת 10 מפגשים. מפגש עשירי במתנה 0506489787

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת