00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

עוגת שיש

עוגת שיש פרווה ספוגית אוורירית טעימה מאוד.

החומרים לתבנית אחת אינגלייש קייק.

 

כוס מידה סטנדרטית 250 סמ"ק.

חומרים:1 תבנית אינגלייש קייק משומנת.

3 ביצים גדולות מופרדות

1/2 כוס סוכר(1/4 יעבור להקצפת החלבונים)אפשר יותר לנו הספיקה כמות הסוכר.

3 כפות שמן(לא זית)

1 כפית תמצית וניל

3/4 כוס קמח תופח

1 כפית גדושה קקאו

1/4 כוס נוזלים אני השתמשתי בסיידר תפוחים אפשר כל מיץ.

1/2 כפית גרידת לימון/תפוז.

הכנה:

שמים בקערת המיקסר את החלבונים ומתחילים להקציף,מוסיפים בהדרגה את הסוכר.

בינתיים שמים בקערה את החלמונים,הסוכר,השמן,המיץ,הוניל גרידת הלימון ומערבבים היטב

לאחר מכן מוסיפים את בקמח בהדרגה.

מערבבים היטב.

מוסיפים את קציפת הביצים מערבבים שוב.

יוצקים חצי מהחומרים לתבנית.

מוסיפים לקערה עם הבלילה שנותרה את הקקאו מערבבים היטב ויוצקים לתבנית (מעל התערובת הלבנה).

לוקחים מזלג ומערבבים קלות את העיסה.

אופים בחום 170-180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.

עוגה קלה וטעימה.

 

שנה טובה לכולם!

 

תמונות מקניון ממילא בירושלים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2601238

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת