00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

טחולי עוף עם קציצות בליווי תפוחי אדמה

 

 

 

המצרכים:

 

300 גרם טחולי  עוף

500 גרם בשר טחון

בצל 1 בנוני קצוץ דק דק.

2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לריבועים

2 כפיות פפריקה אדומה

אבקת מרק 2 כפיות

כפית כמון

1/2 כפית כורכום

2 כפות שמן

2 כוסות מים ( גודל כוס חד פעמית)

 

תיבול הבשר הטחון

1/2 כפית תבלין קציצות

כפית א.מרק עוף או מלח

פפריקה כפית

ופירורית כף 1

 

צריך:

סיר רחב

 

 

אופן ההכנה:

1. להרתיח את טחולי העוף פעמיים להורדת המליחות ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד להשחמה ולהוסיף את טחולי העוף ולטגן עוד כמספר דקות.

3. לאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה התיבול , פפריקה, מרק עוף, כמון, כורכום ואת המים

ולהביא לרתיחה .

 בהמשך להוסיף מים לפי הצורך, תפוחי האדמה סופגים מים.

 

4. להכין בקערה את הבשר טחון עם התיבול ולערבב  וליצור קציצות קטנות וכאשר הרוטב רותח להוסיף אותם.

5. מבשלים בערך חצי שעה עם מכסה , בודקים מידי פעם שלא חסר מים.

ובתאבון יאמייייייייי

טיגון בצל והטחולים הקטנים

בישול תפוחי האדמה, הקציצות והטחולים

ההגשה בצלחת

 

 

ב ת א ב ו ן

ערך קלורי למנה : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4107

מוזמנים לבקר אותי בבלוק שלי בפייסבוק : https://www.facebook.com/lanit11?ref=hl

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת