00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

את ואני מבשלים צבעוני

ג`לי אדום עם פטל

02/08/2013

אתמול ערכנו יום אדום ב"קייטנת אמא". הפעילות היצירתית כללה קיפולי לבבות אוריגמי, והפעילות התזונתית כללה פסטה אדומה עם רוטב בולונז ולקינוח ג`לי אדום עם פטל. את שני המאכלים ביקשו הילדים, שגם עזרו בהכנה (במיוחד בערבוב הג`לי וליקוק הקערה). 

חומרים (ל- 4 מנות):

חבילת ג`לי אינסטנט בטעם פטל

24 יחידות פטל (עדיף טרי, אני השתמשתי בקפוא)

הכנה: 

מניחים 6 יחידות פטל בכל אחת מ- 4 כוסות.

מכינים את הג`לי לפי ההוראות על האריזה. 

בעודו חם ונוזלי שופכים לתוך הכוסות. 

מניחים להתקרר ומכניסים למקרר לשעה, עד שמתמצק. 

גיוונים ותוספות: 

במקום פטל אפשר להשתמש בכל מיני פירות, גם חתוכים ובמקום ג`לי פטל אפשר להשתמש בכל מיני טעמים. במקום בכוסות אפשר לשמים בתבניות של קוביות קרח. אם מישהו יודע איך להכין ג`לי שלא בעזרת שקיות האינסטנט, אשמח לשמוע. 

אז מה יש במנה? 

על הערכים התזונתיים של הג`לי אני לא רוצה לדבר, כי לא נראה לי שיש כאלה, אבל בפטל יש ויטמין C ו- E שהם נוגדי חימצון, וכן סיבים תזונתיים שטובים לעיכול. 

בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יעל ענבר1 אלא אם צויין אחרת