44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

טפאס בר הרמאנוס סוגר שנה חגיגת בחירת מנת הדגל

"הרמאנוס" טפאס בר בפתח תקווה (הסיבים 47) תזכרו את הכתובת- כאן מטפלים בפירות ים בצורה הכי טעימה  שיש נקודה.

 תרשו לעצמכם סייסטה ספרדית ראויה מבלי לחורר את הכיס במתחם הבילוי של..פתח תקווה! כן, אין כאן בעיות חניה.

הרמאנוס חוגגים שנה בבחירת מנת הדגל , טו באב , חג האהבה, אנחנו מפגינים את אהבתנו לאוכל ולא רק..ומקבלים משימה טעימה במיוחד- לבחור את מנת הדגל של הרמאנוס, המנה כבר נבחרה..וממש מחר 29/7/13 תערך מסיבת השנה בהרמאנוס- פותנה ג`אבר , אסף דוד הבעלים של הרמאנוס

ואלעד השף את המנה הנבחרת, תיכף אחרי כולם מוזמנים למסיבה ספרדית .

 

סנגריה ויין ספרדי -מתחילים בסייסטה-  10 מנות נהדרות מוגשות בזו אחר זו - כל מנה-חגיגה- אולה!

נתחיל בביבי ארטישוק-ארטישוקים צרובים עם בצל, זיתי סנטה, עלי מיקרו אמריטוס ושמן כמהין- מצויינת, טיפה מלוחה - מישהו מאוהב..אחריה סביצ`ה לבנה- מדהימה, קוביות מוסר ים כבושות למחצה עם עלי זעתר,בצל סגול,פלפל חריף ומעט מיץ עגבניה -מונחים על לבנה, (האמת מנת הדגל שלי)

גם לחם הבית לא מגיע כך סתם- עגבניות חריפות , חציל, וזיתים -מעדן.

קרוקטים בסגנון ספרדי,עשויים רביכה ותערובת פטריות פורצ`יני/עשבי תיבול -ומצופים בפירורי לחם - מעולים.

מולים א-לה מרינרה- מולים שחורים טריים (שלמדתי לאהוב) בסגנון מרינייר, עם חמאה,יין לבן,שום וירקות שורש.

שימו לב- המנה הזו "פורקה" ע"י חברתי לשולחן שונית -ותעיד על כך התמונה האמצעית.....וזה למה? מולים אה-לה הרמאנוס- מולים שחורים טריים בציר פטריות פורצ`יני וחלב קוקוס- חד משמעית -אף אחד לא מגיש את זה יותר טוב מהרמאנוס.

מטאדור- שיפודי נתח קצבים על מצע של סלט בורגול.

והנה היא לפניכם המנה שנבחרה ברוב קולות- טרטר ספיישל- טרטר מוסר ים,טונה אדומה, מלפפון,עגבנייה,בצל סגול,בצל ירוק, זעתר וצ`ילי אדום-למה הזו יש טעם של עוד.

קלמארי פלנצ`ה- קלמארי סגול צרוב על הפלנצ`ה עם תבלין סומק (הסגול ההוא) ופלפל חריף, מוגש על מצע של טחינה לימונית. 

והנה מנה נהדרת שלא האמנתי שאני אהנה ממנה אבל עובדה... שרימפס בקזואלה! מה זה קזואלה? כלי ספרדי שמכניסים לתנור ועוזר לשלב בין הטעמים שבכלי- (השתלב מצויין) השרימפס, השום, השמן זית, פלפל חריף ופ רוסת לימון-כמובן אפוי בקזואלה ספרדית מסורתית.

הנה מושון נהנה מהשרימפס האחרון. שרימפס בחמאת שום ,יין לבן ועירית-זהו לא צריך שום דבר- פשוט מצויין.

גם לקינוחים יש אופי ספרדי - מישהו חשב  שלטגן עוגיית אוראו עם בננות שוקולד ושקדים יצא מוצלח- האמת  יצא מוצלח השילוב הזה.למטה יש צ`ורוס ארוכים מתוקים ברוטב מושחת של שוקולד..

זהו חברים, בשביל טפאס ספרדי מצויין אפשר וצריך לנסוע עד..פתח תקווה - אנחנו נהננו מאוד, האוכל, המקום, החברה, היין, אתם יותר ממוזמנים!

תהנו!!!! http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=13075

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,487,599
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת