2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מוס טריקולד...

טריקולד ,עוגה יפיפיה ומרשימה ,טעימה מאוד ,זה רק נראה קשה אבל בנינו משחק ילדים ,אני טוענת שעוגות

מוס הן ההעוגות הכי קלות להכנה ,כשלומדים את הפטנט זה קלי קלות,לא להיבהל מאורך המתכון ,כן יש כמה

שלבים אבל באמת מבטיחה שמאוד קל להכין ,טריקולד ללא ביצים מחומרים משובחים נסו ותהנו .

טריקולד:מומלץ להשתמש בתבנית עגולה קוטר 26

שכבת ביסקוויטים:

250 ג``ר ביסקוויטים שוקולד /או לוטוס/בפסח ביסקוויט כשר

100ג''ר חמאה

שכבות טריקולד:

2 שמנת מתוקה

2  כוסות חלב

2 פודינג וניל

שכבת שוקולד חלב/מריר:

200 ג`ר שוקולד חלב /מריר

30 ג``ר חמאה

1/4 כוס חלב

שכבה שוקולד לבן:

200 ג``ר שוקולד לבן

30 ג``ר חמאה

1/4 כוס חלב

 לשכבה העליונה גאנש שוקולד:

150 ג``ר שוקולד מריר

3/4 כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה :

לרסק את הביסקוויטים להמיס 100ג''ר חמאה להוסיף לביסקוויטים ללוש היטב

לסדר את הביסקוויטים בתבנית להדק היטב לתחתית להכניס למקפיא .

להקציף בקערת המיקסר 2 שמנת מתוקה ,2 כוסות חלב 2 פודינג וניל ,לקצף

יציב .לחלק את הקצף לשתי קערות .

בקערה קטנה נוספת להמיס במיקרו 200ג``ר שוקולד חלב/מריר 30 ג``ר חמאה

ו1/4 כוס חלב ,לערבב היטב להוסיף לאחת הקערות עם קצף הפודינג לערבב

לקרם חלק ,לצקת את הקרם על הביסקוויטים להכניס למקפיא לשעה .

בקערה קטנה נוספת להמיס 200 ג``ר שוקולד לבן 30 ג``ר חמאה ו1/4 כוס חלב

,לערבב היטב להוסיף לקערה השנייה עם קצף הפודינג ,להניח במקרר ,לאחר

שעה או כשהעוגה במקפיא קפואה היטב לצקת את הקרם הלבן מעל ,להחזיר

למקפיא .

לשכבת הגאנש :

להמיס שוקולד מריר ושמנת מתוקה במיקרו לצנן היטב לצקת על העוגה

הקפואה ,לשמור את העוגה במקפיא לפחות 12 שעות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת