00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

תפו"א אפויים II

נתבקשתי על ידי פרדי לשים פה את המתכון הזה, לאחר שבמסיבה האחרונה, תפוחי האדמה לא הצליחו להגיע לשולחן מכיוון שחוסלו כבר במטבח...

רכיבים:

1 ק"ג תפוחי אדמה

שמן

פפריקה אדומה

שום גבישי

בזיליקום

מלח

הוראות הכנה:

מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לאורך לרבעים. אם מדובר בתפו"א גדול במיוחד - ניתן לחתוך גם ל-6 או 9.

שמים בתבנית חד פעמית גדולה.

מרטיבים אותם בשמן. אני מצטערת שאין פה מידות מדוייקות. אני בדרך כלל מנסה לדייק, אבל פה זה באמת לפי העין, וכל פעם יוצא משהו אחר...

מפזרים הרבה פפריקה אדומה, עד שהם כולם אדמדמים. קצת פחות שום, בערך אותה כמות מלח, ומעט בזיליקום.

מקפיצים את תפוחי האדמה קצת עם הידיים, עד שהתבלינים מכסים אותם מכל הצדדים.

שמים בתנור לשעה בערך. כל 20 דקות - מערבבים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת