00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

עוגיות גרנולה ושוקולד לבן

 

 

 

כבר כמה ימים מתחשק לי לפנק את המשפצים שלי בעוגיות תוצרת בית. כבר שלשה וחצי שבועות אני מגישה כל העת קפה, עוגות ועוגיות, פירות טריים, מים קרים וארוחת צהרים לקבלן. (זה בגלל/בזכות בעלי...) הבקר לפני שנעשה חם מידי נכנסתי למטבח והכנתי עוגיות, כשהמתכון להן הולך ומתהווה תוך כדי הכנתן.  את המוגמר תוכלו לטעום כאן.

 

 

החומרים:

כוס סוכר

200 גרם חמאה

2 כוסות קמח

חצי כפית מלח

2 סוכר וניל

1 אבקת אפיה

2 ביצים גודל L

כוס וחצי גרנולה מוכנה (אני עשיתי תוצרת בית)

כוס מלאה שברי שוקולד לבן טובלרון שקניתי בדיוטי פרי בטיסה האחרונה ונשאר ללא דורש... 

 

ההכנה:

הפעלתי את המערבל עם סוכר וחמאה רכה. הוספתי את הביצים זו אחר זו. כאשר היתה העיסה מאוחדת הוספתי קמח, מלח, סוכר וניל ואבקת אפיה.

את השוקולב והגרנולה הוספתי אחרונים וערבלתי לעיסה מאוחדת/

 

חממתי תנור לחום 180 מעלות.

על תבנית מרופדת בניר אפיה העברתי בכפית מנות מדודות של עיסה

אפיתי עד השחמה בערך 10 דקות וציננתי על רשת..

 

   

 

לפי תדירות הנישנושים יצא לנו טעים... devil בתאבון.

 

 

 

ותודה לכם שהגעתם שוב לכאן והכרתם עוד חלק ממני. אשמח ויותר כשתגיבו.

מזמינה אתכם לדף הפייסבוק שלי

  שלכם תפו  

  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת