00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

פודינג מנגו ונענע

02/08/2013

 

את עונת המנגו השנה, החלטתי למצות על הצד הטעים ביותר!!  אמנם החצי שלי מאוד אוהב לאכול את המנגו שלו כשהוא  טרי ובלי תוספות ושינויים. אבל עם כל הכבוד (ויש כבוד!) אני החלטתי שצריך גם משהו קצת אחר, כזה שלא ילכלך את האצבעות, אבל יחד עם זאת שישאר טעים ומרענן. כך הגעתי אל המתכון הנחמד הזה לפודינג מנגו. שראיתי לראשונה אצל גיל חובב. גיל מספר שזו מנת הקינוח במסעדות הסיניות. (האמת שאני מעולם לא נפגשתי עם מנה כזו, אבל עם גיל אני לא מתווכחת) ומאחר ובימי הקיץ החמים שלנו, אנחנו כל הזמן מחפשים עוד משהו מתוק קר ומרענן ולאו דוקא גלידה. (מישהו כאן צריך לשמור על צריכת הקלוריות הנכנסות שלו...surprise). החלטתי לנסות ולראות האם כצעקתה...חחח
 

טוב, אז הרי ברור לכם שאם אנחנו כאן, זה סימן שכצעקתה... ואכן המתכון עשה את שלו. היה קל להכנה, מרענן, מתוק וחביב. אבל אצלי הרי חייב להיות גם ניסיון שני ושם כבר מגיעים השינויים החביבים שלי. ובנסיון השני הודתי מעט מכמות הסוכר, הוספתי  מעט עלי נענע לרעננות וטעם וגם הוספתי מעט קוביות מנגו טרי לעניין ובמרקם. ועכשיו אני יכולה בלב שלם להמליץ לכם - לנסות את זה בבית!!!! 

 

 

 

המצרכים:

  • 3 מנגו טרי בגודל בינוני (רצוי מסוג מאיה) קלוף וחתוך לקוביות

  • 3-4 עלי נענע (ללא הגבעול)

  • 1 כוס מים רותחים

  • 1 כף ג'לטין

  • 1/3 כוס סוכר 

  • 1 כוס חלב 

  • 7 קוביות קרח

 

לקישוט:

  • קוביות מנגו טרי (ממנגו אחד נוסף)

  • מעט עלי נענע

 

 

ההכנה:

  1. הכניסו את קוביות המנגו ואת עלי הנענע אל הבלנדר, ורסקו למחית חלקה.

  2. הוסיפו אל מחית המנגו את החלב וערבבו

  3. אל קערה נפרדת הכניסו את המים הרותחים, הסוכר והג'לטין. וערבבו היטב עד להמסה מלאה של הסוכר.

  4. ערבבו יחד את מחית המנגו עם החלב והמים עם הסוכר, הוסיפו את קוביות הקרח וערבבו עד שקוביות הקרח נמסות לגמרי.

  5. חלקו את הפודינג לכוסות אישיות והכניסו למקרר לפחות ל- 5 שעות.

  6. לפני ההגשה פזרו למעלה מעט קוביות מנגו טרי, הוסיפו עלה נענע לקישוט, והגישו.

 

 

 

 

 

בתאבון לכולם ולהתראות במתכון הבא!!

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת