77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

בשר כבש והודו מתכון של יהודה פדן

בשר כבש והודו מתכון של יהודה פדן

בטיול לארמניה זכיתי להכיר את יהודה פדן אדם בן 82 מעניין מאוד עם חוש הומור מיוחד.

טיפ של יהודה פדן שראיתי במו עיני:

לזרוק את המזוודה מקומה שנייה והמזוודה מגיעה לקומת הקרקע דרך המדרגות,

"בלאו הכי במטוס זורקים את המזוודות".

יהודה  מכין שוק כבש בתנור לילדיו ונכדיו.

הנה המתכון של יהודה פדן

לסגור את שוק הכבש להעביר לתבנית לתבל ברוזמרי פלפל גרוס ו5 עלי דפנה

 לטגן בצל גזר ושום, להוסיף לבשר

 לבשל רסק עגבניות אחד עם כוס יין לבן וכוס מרק עוף

להכניס לתנור מכוסה ב180 מעלות לשעה וחצי.

לקראת ראש השנה איני קונה בשר משתמשת רק במה שיש במקפיא.

בהשראתו הכנתי כך מהבשר שהיה לי במקפיא עם שינויים קטנים.

הכנתי  בסיר לחץ

300 ג"ר שוק כבש חתוך לקוביות,

500 ג"ר בשר הודו נקבה חתוך לקוביות

סגרתי בקבוצות את הבשר בסיר לחץ, הוצאתי את הבשר לקערה,

טיגנתי שום בצל וגזר מגורד והוספתי לבשר,תיבלתי את הבשר במלח ופלפל שחור גרוס,

לבשל  בסיר לחץ ללא המכסה קופסה קטנה של רסק עגבניות , כוס יין לבן ,כוס מרק עוף ,

5עלי דפנה וקצת רוזמרין ,להוסיף מהקערה את הבשר והירקות לסיר,

לבשל  בסיר לחץ חצי שעה מרגע שהשסתום עולה.

יצא רך עסיסי,רוטב טעים מאוד וריח מדהים ,הגשתי בתוספת גיבץ'.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת