00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוף קצ'יטורי

זה מתכון של חמותי, שהמקור שלו כנראה איטלקי. עוף ברוטב עם מלא ירקות, שמניחים על מצע של פטוצי'יני.

רכיבים:

500 ג' פטוצ'יני (אטריות רחבות שטוחות) - לבשל בנפרד לפי הוראות היצרן

4 כרעיים חתוכים לשניים

2 בצלים פרוסים דק

קופסת שימורים עגבניות קוביות

2 גזרים פרוסים דק

2 פלפלים חתוכים לרצועות או קוביות

1 סלסלה פטריות שמפיניון טריות - חתוכות

100 ג' רסק עגבניות

1 כף קטשופ

רבע כוס יין לבן

10 זיתים

מעט רצועות גמבה כבושות

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל

כפית אורגנו

חצי כוס מים

1 כף פפריקה מתוקה

הוראות הכנה:

לטגן את העוף בסיר רחב. להוציא. לטגן בצל עד שקוף/זהוב, להוסיף גזר, לטגן כמה דקות. להוסיף פלפל ופטריות, לטגן כמה דקות. 

להחזיר את העוף לסיר ולהוסיף את כל שאר הרכיבים.

גמבה וזיתים - אופציונלי (אני לא שמה) - להוסיף ב-10 דקות האחרונות.

להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה במשך כשעה.

לשים על צלחת הגשה את האטריות, להניח את פיסות העוף מסביב, ואת הרוטב ניתן לצקת על כל הצלחת, או להגיש - כמוני - בקערה נפרדת לרווחת הילדים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת