00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טעים ללא גלוטן

עוגיות שומשום ללא גלוטן וסוכר

כ 75 עוגיות

חומרים-

1/2 כוס זרעי שומשום- לטחון

1/4 עד 1/2 כוס זרעי שומשום שלמים

1/4 כוס שקדים טחונים

1/2 כוס קמח תופח לעוגות ללא גלוטן

1.5 כוסות קמח קונדיטור

1/2 כוס תחליף סוכר

קורט מלח

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

1/4 כפית קינמון טחון

1/2 שקית אבקת אפייה

1 כף תמצית חרובים/תמרים ללא סוכר

1/2 כוס משקה אורז וניל

4 כפות שמן קוקוס מומס

100 גרם חמאה/מרגרינה רכה

אופן ההכנה-

שמים בקערה את כל החומרים היבשים ומערבבים היטב ליצירת "קמח" אחיד.

מוסיפים את שאר החומרים ולשים היטב בידיים עד לקבלת בצק נעים ולא דביק

קורצים כדורים קטנים בעובי כ 1 ס"מ

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים של כ2 ס"מ זה מזה

פוחסים את כדורי הבצק לעובי 5מ"מ עד 7מ"מ

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות בין 8 ל 10 דקות

העוגיות מוכנות כאשר בודקים בחלקן התחתון והוא שחום קלות.

הערות-

העוגיות ממכרות בטעמן, קשה להפסיק לאכול...

אפשר להוסיף עוד שקדים טחונים ולהחסיר את אותה הכמות בקמח קונדיטור

ניתן להשתמש בשמן אחר במקום שמן קוקוס

יש אפשרות להמיר כחצי כוס מקמח הקונדיטור לפתיתי קוקוס

אפשר להוסיף אגוזים קצוצים, מעט שוקולד מריר 70% מגורר

למתכון בתוספת ערכים תזונתיים- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4033

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
קוביית Facebook Like
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רותה ט אלא אם צויין אחרת