00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיפים

דפי אורז במילוי תרד ופטריות

לנמנעים מגלוטן דפי האורז דפי האורז מהווים אופציה מושלמת. ובכלל בדר"כ באמצעות דפי האורז ניתן להימנע מבצקים שמנים (בדרכ בצק עלים) ומהווים גם תחליף לפילו.

ניתן להכינם בתנור - דיאטטי וטעים!

מלבד זאת,  בכלל דפי אורז במילוי תרד ופטריות יש טעם מיוחד במיוחד לאוהבי מרכיבים אלו.

הכמות ל- 10 דפי אורז מוכנים.

מצרכים:

2 בצלים קצוצים דק

1/2 קג תרד טרי (רק עלים. נקי מגבעולים)

2 אריזות של פטריות שמפניון חתוכות

מעט שמן לטיגון

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

הכנת המילוי:

בסיר מים רותחים מאדים את התרד.

במחבת יש לטגן את הבצל עם מלח ופלפל (להוסיף לפי הטעם).

להוסיף את הפטריות לטגן כרבע שעה. להוסיף את התרד ולערבב היטב.

הכנת דפי האורז:

שמים בקערה למס` שניות דף אורז. מעבירים למגבת נקיה ליבוש.

שמים את המילוי ועוטפים.

2 אפשרויות הכנה:

* ניתן לטגן את דפי האורז במחבת שחומם ולאחר שהשמן רתח.

* להכניס לטוסטר אובן כשעה בחום של 200 מעלות.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל טיפים לטיולים אלא אם צויין אחרת